Tenir els Videos ben "codificats"

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , , , | Enviat a 10/12/2009

Degut a les vacances i a les càmeres de fotos ens trobem amb videos fets amb les càmeres que no son ".avi" o ".wmv" de tota la vida. I quin és el problema? Doncs que o ocupen una barbaritat o algun ordinador no ho llegeix bé... milers de petites coses poden passar.

Per això faré un minitutorial per compartir videos de la gent, de forma ràpida i senzilla, no la millor però si la que comporta els mínims problemes:

COM PASSAR UN VIDEO A ALGO "COMPARTIBLE"
 1. Anar a la pàgina dels creadors del programa: AQUI
 2. Fer click en un dels botons de "download" de la dreta, descarregar i executar el programa.
 3. Instalar-lo normalment com amb qualsevol altre programa.
 4. Un cop instalat obrir el programa.
 5. Anem a la columna/menú de l'esquerra i seleccionem "Tot a AVI" (o en l'idioma que trieu)
 6. Aqui "afegim" tots els arxius que vulguem, els podem seleccionar tots de cop, no hem de fer-ho un a un (dels 4 botons, el de baix a la dreta)
 7. Un cop seleccionats triem la qualitat/tamany (dels 4 botons el de dalt a l'esquerra)
 8. Aquí dintre tenim un desplegable. Jo sempre trio alta qualitat i mida ja que ja comprimeix suficient i sense perdre qualitat (sempre i quan parlem de passar videos de càmeres de fotos)
 9. Un cop acceptat a la part de baix tenim la opció de triar la carpeta de sortida, deixant-ho a la mateixa carpeta en fem prou. (Si algún nom coincidís el programa solet afegiría un "~1" al darrera per tal de no esborrar res, no us heu de preocupar)
 10. Si ja tenim tots els videos només falta fer click sobre "OK" i, al tornar a la finestra principal apretar "Començar" (el del "Play", bàsicament)
 11. Un cop acabi (segons la resolució i durada del vídeo i del PC que tingueu tardarà més o menys) ja podeu anar a la carpeta on heu guardat el vídeo i comprovar com ocupa menys i es pot enviar per mail sense problemes
Si no els voleu enviar per mail recordeu que (en cas que es pugui ensenyar) sempre podeu penjar-ho a youtube, veoh, vimeo o moltes altres webs on es poden penjar videos.

Un exemple, per aprofitar el que hem grabat al viatge... Un mininu des de dos posicions diferents (Made by Me i Made by Pseudo, jeje)----------------
Now playing: Paramore - Emergency

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada