PQC / PQC / WTF

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 11/21/2009

Explicació del títol:

Pero Que Coño... / Però Què Collons... / What The Fuck...

Un cop explicat això entendreu que la meva expressió sigui aquesta al trobar-me amb un nou joc de wii que es titula Mass: We Pray, creat per la desenvolupadora de jocs Prayer Works Interactive.

Pray? algú ha dit pray? Si, l'empresa va sobre "resar" i el joc es diu "masses: nosaltres resem"...

Us volia posar el video (totalment risible) de l'anunci del joc però em nego a fer-vos veure una sola imatge d'això sense el vostre permís per escrit amb copia vostra, una a mi una al jutjat de pau i una altra al notari de torn que més us agradi. Més que res per no tenir conseqüències en la meva persona per culpa d'això.

Per tant, finalment us deixo el link a la pàgina web del joc, allà hi ha el video. Si el voleu veure vosaltres mateixos, jo no me'n faig responsable, ja us he avisat:

CUIDAAAAOOOOOO PELIGRUUUUUUUUU


PD: No us espanteu, tot i que podria arribar a ser possible que alguna empresa cristiana tingués collons a fer un joc, aquesta publicitat deixa molt de regust a "amo a laura" i realment és algo per l'estil. Una conya de nosequè de facebook que no he mirat però he vist un títol que posava "Go to Hell" o sigui que... molt cristià no és, jeje.

Parides (1)

  1. XDDDDDDDDDDDDDD
    Lo quieroooooooooooooo!!!!!!!!!!!
    El mando mola mil jajajaja.
    Vaja una familia de sectaris!

Publica un comentari a l'entrada