Sangre, sudor y lágrimas

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 11/01/2009

No, no penso fer una sinopsis d'una pel·lícula de l'any 1942. Encara que no ho sembli és un resum de les fires/barraques de Girona de 2009:

Sangre: 3 "pifostios" en 2 nits. Un d'ells implicava un sonat cridant "mi fantaaaaa, mi fantaaaaa..." (apoteòsic)
Sudor: Temperatura agradable i jo amb camisa màniga llarga i jaqueta? Suor assegurada
Lágrimas: Conèixer els amics sonats de la gent (sonats amb carinyu eeehhhh!!!) o acabar jugant al pictionary fins les 5:20 del matí és un causant de que acabis plorant de riure per les absurditats més increïbles possible (com ara un "perro pastor", un "padrino de bodas" o una mica de "comida para perros")

Què s'ha de recalcar? pos res, total, qui llegeix aquest blog ja era a les festes molt probablement així que no fa falta parlar de la quantitat de gent, de l'ambient, dels concerts... això ja ho heu vist tots xD

----------------
Now playing: Lordi - Fire in the Hole

Parides (1)

  1. Banyoles va ser brutal, poca gent, tranquilitat, ball (l'Albert desfasadíssim i en Marc amb cara de "com em facis moure un puto centímetre te tiro les xustes a terra XD"), coneguts, "ella" XD, cerveses amb gust a... fairy?

    Girona, el que ja coneixem, com cada any.Força petadet, cada any la gent que hi veig em sembla més criaja (oms, que em faig gran).
    Entre els col·legues que anava trobant l'Albert (la tira i mitja, que és més social que jo el nen!), els "camells" i el regateos, habeas,la Carla i els cotilleos, la 1a farola, el CANALILLO! XD buuaaahhh vaya zumbats :D gossos /mininos mil... Tekken III i pictionary.. que heavy! Pa'l arrastre!
    Regaleo mil cada puto dia que he sortit. Jajajaja.
    Apa, fins la propera farra, marchosillos! Jajajaja

Publica un comentari a l'entrada