Estils "punk" actuals... qui els conegui i entengui que aixequi la ma

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 12/30/2009

Estic liat de mala manera (no parlo de tenir un lio amb alguna, malpensats). Seguint un fil en un forum he acabat de rap-core, post-hardcore, screamo, trancecore, emocore fins als mismissims, i encara no he escoltat cap cançó!!!

Bé, si, n'he escoltat una i he abandonat el fòrum tant ràpid com hi he arribat, per un reflex involuntari (tot i que en el cas d'abandonar-lo sí m'ha servit d'alguna cosa útil). La cançoneta us la poso al final, després en parlo.

Primer parlaré de tot el rollo "emo" i "core". Ara mateix sembla ser que tot pot ser hardcore, punk, emo i no se quantes coses més a la vegada. Si ho comparem el Metal també té branques per avorrir a qualsevol que les vulgui "estudiar" totes, però com a mínim els veig un mínim de coherència que no aconsegueixo veure en tots els "core". Si les lletres son tristes son "emo", pero si la guitarra està massa distorsionada és "post", tot i que de "post" només hi ha el hardcore, no hi ha "post-emo". Clar que si hi ha teclats la cosa es complica perquè segons si les guitarres estan molt o poc distorsionades, si el cantant crida agut o greu (depen de lo apretats que porta els pantalons suposo) o si algú sap de què collons va la lletra o no s'entén una merda pot ser que sigui screamo, metalcore, trancemetal, trancecore, emocore o JO QUE COLLONS SÉ.

En definitiva, que s'han muntat un cristo de collons amb tants d'estils total perquè al final defineixin un videoclip de la següent forma:

Unos emos intentando tocar algo hevyJo ho sento molt criatures, però amb tanta definició que no acaba enlloc i un videoclip com aquest... (al tanto al minut 2:45, lo mateix us pilla un atac de riure que un paro cardíac, jo no me'n faig responsable) No m'extranya que la pobre criatura ho hagi acabat definint com 4 emos intentant tocar hevy (més aviat son poses imitant algun grup de power-metal o en Trujillo, que va per lliure en aixó de l'estetica xD)

Parides (3)

 1. amb lo fàcil que era abans a la meva època amb l'emo-core, el hardcore pur, el hardcore melòdic, el metalhardcore i el hardcore old-school..i llestos (perque ja tenies feines per saber quin era quin..i aixo que es nota la diferencia)

  ara, lo divertit, és que abans costava molt que una cosa fos hardcore, ja que tot era una variant de heavy, o de metal, o de punk, o de trash....etc ;)

 2. o_o I'm a flipping person very hard!
  Jo mai he entes els "cores" i els "emos" ja sabeu quins son els únics que distingeixo XD
  El minut 2'45 és un regalassu padre, per escoltar alguna cosa així barreja d'screamo-emo-core xungo, el millor és Enter Shikari titllat al last fm com a "post-hardcore, trancecore, nintendocore, hardcore i screamo" XD
  Hi ha més lio que amb els heavies ñañañañaña!

 3. Enter Shikari son dels que apareixen en tots els estils. Tu mires emocore y et surten per allà. Mires post-hardcore y també. Nosequin altre, més de lo mateix...

  Ara, amb aquests del videoclip m'han caigut els collons a terra, les imatges esfereïdores (quina gran paraula) i el "gir del guió" perquè se't quedin les gònades mortes del susto

Publica un comentari a l'entrada