Ganes de tallar caps en augment...

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 12/01/2009

La nostra "estimada" Ángeles González Sinde (guionista de cinema inepte i pitjor ministra de cultura) torna a les "andades" després de que el seu departament vetés l'estrena de la enèsima entrega de Saw qualificant-la de pel·lícula X quan les anteriors entregues "només" es qualificaven d'aptes per majors de 18 anys.

Aquest cop la jugada ha deixat clar el que molts creien al principi: Bloquejar com es pugui l'entrada de cinema estranger i donar facilitats absurdes al cinema "patri" perquè el vegi i pateixi la major part possible de gent. I quina ha estat aquesta jugada? simplement qualificar NOMÉS per majors de 13 anys (el tràiler està qualificat per majors de 7...) una pel·lícula que sobrepassa el típic "sexo, drogas y putas" espanyol. La pel·lícula (El cónsul de Sodoma) conté escenes de sexe explícit arribant fins a una masturbació en primer pla (masturbació? això és per pijus, la gent normal es fa palles, juga al 5 Vs 1, un Oliver-Benji, un ascensor de pieles...).

En definitiva, aquesta dona i tota la seva "troupe" es dediquen a recaptar i prou, per qui encara no ho havia acabat de "detectar". I si es dedica a recaptar però poguessim passar d'ella i la seva colla no hi hauria problema, però aquesta inútil COBRA MÉS QUE TOTS NOSALTRES JUNTS i a més a més encara ens fot els calers!!!

Enteneu ara perquè tinc ganes de rebentar caps?

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada