Recull de parides variades

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , , , , , , , , , , , | Enviat a 12/23/2009

De vegades m'agafa per recopilar totes les bogeries a les que he "assistit" per internet. Avui, com que ja n'estic fart d'esperar (cada dia veig algo i em dic "a la pròxima ho penjo" i com que sempre hi ha una pròxima...) us en porto unes quantes.

La primera és un gif que he fet a partir d'un video on apareix el "mecanisme" que utilitzen els noruecs per treure les pedres perilloses dels fiords:La segona imatge és molt graciosa, li he agafat carinyu i tot a aquest "lladre" USB:

(El teniu a ThinkGeek per 28$, però si no recordo malament no venen a Espanya...)

Un que aquí no ens hi trobem gaire però que en la versió anglesa fins i tot té web pròpia amb el recull de "autocompletats" que genera google, jeje:

Suposo que deu ser una frase d'alguna pel·lícula al estil de "Air-Bag" o algo així, però fa gràcia, jeje.

Aquesta ja és de nivell, no sé si és pitjor que a l'ikea venguin pepinillus o que, ja que els venen, et cobrin per comprar-ne 0 Kg!!


La penúltima "cosa" del post és la solució a un gran misteri. D'on surt realment la carn dels kebab/shawarma?


I finalment i no perquè sigui menys important sino precisament perquè és el millor del post i fa falta que sigui la última cosa que veieu perquè us quedi gravat, a foc si falta, jeje.
Ni spider-man, ni bat-man, ni super-man...
CINTAMÈTRICA-MAN!!!

Parides (1)

  1. KEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAB! Dioooooooooos, mai havia vist un animal tant semblant a un kebab, clavaíto! I mira que és lleig el pobre.
    Lo de "me gustaria sonreir pero no llevo tantas drogas hoy aquí" és d'una cançó d'extremoduro ;)

Publica un comentari a l'entrada