Un danés es denuncia ell mateix per copiar els sus DVDs

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , | Enviat a 12/03/2009

Tal com diuen al blog de "Tecnología, diseño y cacharros" Espanya no és l'únic país on tenim ineptes creant lleis.

A Dinamarca és legal tenir copies de seguretat dels teus DVDs, CDs i tot el que hagis comprat legalment, però és il·legal saltar-se el DRM d'aquests CDs i DVDs que els "protegeixen" contra les còpies… La comparació del blog és: et deixen fer el passaport i després no et deixen sortir del país. Però jo ho afinaría una mica més: Et deixen fer el passaport, et diuen que pots viatjar i quan ja ho tens tot pagat no et deixen pujar a l'avió. I perquè ho "apunto"? Perquè la qüestió és que vols fer una copia d'una cosa que HAS PAGAT, si no et deixen viatjar, però t'ho diuen quan acabes de fer-te el passaport... Com a mínim no has perdut un duro (be, el que t'hagin costat les fotos de carnet...)

Tornant al tema, la llei no té cap sentit (jo diria que en aquest "gran" pais, tenim alguna llei per l'estil) i per aixó un danès que es diu Henrik Anderson va decidir denunciar-se a ell mateix per haber copiat la seva col·leció de DVDs… No, ell no és estúpid (podria ser-ho però no té perquè, jeje), el que ha fet és deixar en evidencia una llei sense sentit i totalment absurda que cau en una paradoxa (quina paraula més maca... Jeje). El més "divertit" és que abans de denunciar-se a ell mateix es va posar en contacte amb productores y altres "implicats" (damnificats en podriem dir?) i van passar d'ell com de la merda: "total, un sonat més que es queixa de nosaltres i les 'entitats de gestió de drets'" deurien pensar.

De moment, el "pirata" no ha estat detingut ni té pinta que mai el detinguin, el que si que pot haber fet és deixar en evidencia a molts polítics, que hauran de correr per solucionar el cas perquè la prensa se sol divertir molt amb les cagades dels governs...

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada