Fins als collons de la fruita mossegada

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 1/28/2010

Fins als mismissims ja de la marca de la fruita mossegada. L'únic invent decent d'aquesta gent va ser un reproductor de MP3 que en el moment de sortir no tenia una competencia clara amb les mateixes posibilitats d'utilització (control tàctil, organització de la musica, facilitat d'us...)

Però en qüestió de mesos se'ls van menjar (tecnològicament parlant) centenars de reproductors de la competencia, amb bateries de fàcil intercanvi, amb pantalles més grosses i amb colors, també amb controls "tàctils", amb facilitat d'us... Pero el reproductor de la fruita es continuava venent perquè a cada versió que treien en parlaven els telenoticies fins i tot.

I la cosa ha anat evolucionant (o involucionant, segons es miri). A cada pas que fa l'empresa de la fruita mossegada les seccions de noticies dels diaris, radios i telenoticies se'n fan ressó. EI COLLA DE CABR**S QUIN DRET TENIU A FER PROPAGANDA GRATUITA? I si en comptes d'un reproductor MP3 és un telèfon que no deixa de ser un MP3 amb una targeta SIM enganxada, també en fem propaganda gratuita. I si obrim una puta botiga, en fem propaganda gratuita. I si venem un puto lector de ebooks que te'l venen com a un PC molt petit pero realment només és un reproductor de MP3 prou gros per poder-lo utilitzar de lector de ebooks, també en fem progapanda gratuita.

A veure senyors de les televisions/ràdios/diaris, us paga la marca de la fruita per fer-li aquestes promocions a nivell estatal de forma gratuita? Us envien becàries "buenorras" perquè us facin uns Lewinskys? Esteu venent fum a la gent, els esteu dient que el nou cutre-lector de ebooks es vendrà molt bé quan encara ni tant sols és a les botigues ni teniu idea del que es pot fer amb ell. Esteu promocionant productes que ni enteneu. Quan la competencia treu un nou sistema operatiu quina noticia poseu? Ah si, una petita ressenya sobre les cues que s'han format el primer dia de venta... DONCS PERQUÈ NO FEU EL MATEIX? Perquè amb aquesta puta marca us esteu 1 setmana abans que no passi res parlant-ne cada dia? Jo també vull que m'envieu alguna becaria que faci Lewinskys, que segur que us en sobren.

A més, la marca de la fruita mossegada ven amb uns sobrepreus impressionants. Feu propaganda de Porsches, Buggattis o Lamborghinis? Doncs perquè en el mon de la tecnología de consum si ho feu?

Us donaré una mica d'informació realment útil:

Si vols un reproductor petit, simplement per escoltar música i que n'hi puguis posar amb "copiar/pegar" podeu comprar aquest o aquest altre.
Si preferiu un reproductor amb pantalla i una mica més "currat" podeu triar aquest o, si el voleu més "piju", aquest
I si realment voleu un pepino de reproductor, que reprodueix més videos i música dels que reprodueix un windows sortit de fàbrica heu de tirar per aquest animalot

Si voleu un lector d'ebooks:
Tireu per el "pepinu" de iRex que podeu mirar aquí
O també podeu tirar per el més simple i conegut, el lector d'ebooks més famos

I finalment, si voleu un Tablet PC de veritat:
Tireu directament cap a un de veritat, no un telefon "gran", un en el que pots fer funcionar més d'un programa a la vegada com ara aquest

En definitiva, compreu el que necessiteu, no feu cas al marketing innecessari que us fa gastar calers per acabar fent servir algo de "pisapapeles"*


*aixó com cony es diu? trepitjapapers? jajaja

PD: Maru, t'estimo xD

Parides (1)

  1. És la poma de la discòrdia, la poma que mossegà eva... total, jo tinc un Ipod que em van regalar, si me'l hagués tingut que comprar jo, passava per lo cars que son.

    I sí, en Maru te blog! Em vull fer seguidora d'aquest mininen! :D Jajajaja Bé, ja ho soc -.-' espiritualment XDDDDDDDDD

Publica un comentari a l'entrada