Girona m'enamora

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 2/27/2010

I si no m'enamora em posarà berraco. Això és el que suposo que està passant últimament.

Les converses "skaliberes" cada dia son més surrealistes en quan a parides sexuals/escatològiques però coneixent-nos tampoc em sorprèn el més mínim. Ara, lo d'aquesta nit passada ja és desconcertant.

Posem-nos en situació:
Les 2 de la nit, el bar no està ple ni de lluny, però tampoc sembla que estigui "buit" encara. De sobte i sense que s'hagi notat el moment del canvi sembla que falta gent, "què passarà?" es podia preguntar algú (que poguéssim preguntar no vol dir que cap de nosaltres ens importés el més mínim). Acte seguit la nostra amiga Misha es dirigeix sense pressa però sense pausa cap als excusats, però es troba amb un impediment imprevist. Els "desapareguts" estan situats en una posició estratègica que obstaculitza el pas de la nostra aventurera de camí cap al seu objectiu. Mentre deixen aflorar els seus sentiments i la seva passió (sense arribar a obscenitats il·legals en públic) passen olímpicament d'ella i no li permeten un pas agradable per la zona hostil.

Al tornar de la seva important i anímicament dolorosa missió ens informa de la situació de l'enemic i ens suggereix evitar la zona perillosa. Per desgràcia el valerós Pseudo necessitava endinsar-se en les perillositats anteriorment descrites per fer el que la naturalesa ens demana fer al fotre'ns massa cervesa. Evacuar l'excés de líquids per poder-ne veure més, bàsicament xD. Ha tornat, ha sobreviscut, però les imatges de l'horror han imprès en la seva cara un sentiment de dolor.

Passen els minuts i l'armada hostil s'aproxima a la seva posició inicial al cantó de la barra. Ja no son perillosos però continuen fent part de les seves "maniobres". Els nostres ulls s'acostumen a la situació i l'acabem donant per no preocupant.

Cap als volts de les 3 sortim, ens dirigim al cotxe, però... No s'havia acabat. Prop nostre es lliurava una altra guerra, aquest com molt més cruenta, sense miraments cap als possibles damnificats...


Aquí on veieu vam detectar la presencia d'un home. Un home que semblava pixaner, però que va resultar no ser-ho. En un primer moment era estrany, veure un home miccionant de cara al portal és estrany, normalment s'aprofiten les cantonades, columnes, papereres, racons... Després d'uns segons es va solucionar el misteri. De dintre el portal va apareixer una ma a l'alçada de la cintura del protagonista i uns genolls doblegats que no aixecaven un pam de terra. En un moment de creativitat absoluta el nostre sospitós va agafar la jaqueta i la va utilitzar a mode de cortina per dificultar la visió de l'aconteixement, però no va ser suficient perquè la Misha i en Pseudo es poguessin fixar millor en la situació i donar un aprovat a la meva primera impressió sobre l'acte que allà es duia a terme:

SI SENYORES I SENYORS!!! Una "dama" (potser en algun altre moment ho era...) li estava netejant l'arma, desembossant les canonades, repicant el batall o com en vulgueu dir.

Els nostres crits i partides de caixa al uníson van ésser memorables, no se si els vam "tallar el rotllo" o van continuar per feina. Tenint en compte la fred que feia... no crec que els importés gaire

----------------
Escoltant: Bif Naked - Ladybug Waltz

Parides (4)

 1. I teniem que veure-ho nosaltres (bé, tú, Marc i en consequència la resta). Som la peste, està més que confirmat XD
  La partida de caixa va ser memorable jajajaja
  Per cert, quan facis un dels teus quadres, penja una foto al blog i tal -.-' berro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 2. Quins quadres? "Ar iu tolquin tu mi?"

  En serio, m'he perdut xD

 3. Ostia, ja ho he pillat, vale... Tranquila de moment no estic per transformar-me en artista... Tot i que el meu art és molt... com ho diria... "interiorista" xD

 4. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  Interiorista! JUUUUUUUAAAAAASSSSSSS!
  Podries penjar-los a l'ebay per vendre'ls...espero que l'Albert no es confongués i en comptes de fetges compres la teva obra :S

Publica un comentari a l'entrada