Let's Kick some Ass

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , , , | Enviat a 2/20/2010

Acabo de descobrir aquesta película, els trailers no els he ni trobat subtitulats així que... deu ser bastant nova perquè és carn de internet total aquesta peli.

Imagineu-vos la situació: Un pringaillu d'institut s'avorreix (literalment, no és que tingui un trauma ni res, simplement li surt de dins sense pensar-hi) i es fa "super-heroi". Lo que vindria a ser Watchmen pero sense saber-ne xD. Es fa famos i comencen a sortir altres adolescents (i que encara no son adolescents) a repartir justicia per els carrers. El director és britànic, Matthew Vaughn. La seva primera película va ser Layer Cake, que si no l'heu vista ja tardeu, la segona Stardust (entretinguda pelicula d'aventures) i aquesta serà la tercera i tot s'ha de dir... Té una pinta brutal, muajajajaaaa.

Us deixo amb els trailers. Saben de que va el tema s'enten lo que passa, ara les converses son caotiques. La "jerga" dels "barrios bajos" de USA costa un colló de seguir. Si algo no ho enteneu imagineu-vos que hi ha un "fucking" entre subjecte i predicat de cada frase, segurament encertareu aquest "fucking" i en definitiva no fa falta entendre res més perquè tot és conversa de "malotes".

Primer el trailer "normal"


I a continuació la mostra de com una nena de 12 anys pot ser la cosa més basta parlant i la més bestia carregant-se hordes de mafiosos
Apa, que ho disfruteu, jo ho penso fer quan l'estrenin, espero que tardin poc (estrena a l'abril (cerral) a USA )

----------------
Escoltant: Joe Hisaishi - Tatari Gami

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada