Llei d'economia sostenible?

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 3/19/2010

Economia sostenible... Això és el que se suposa que protegeix la nova llei que, de moment s'ha aprovat al Consell de Ministres d'aquest país al que devem tant... (diners devem, no alabances eh!!! Que aquest país és una merda punxada en un pal en temes polítics)

I una part del que "protegeix" aquesta llei què és? Doncs que la SGAE o qualsevol altre organisme privat designat "a dit" per ves a saber qui pugui tancar webs que S'ESTÀ DEMOSTRANT QUE SON LEGALS!!! Simplement per el fet que no els agradi el que posen els usuaris o propietaris de la web.

Que jo poso que Ramoncín és un puto vividor que no carda brot des de fa 20 anys i que, si ara ja diu que no, fins fa poc vivia del que la SGAE roba als locals i celebracions que no tenen res a veure amb el rei del "pollo frito"? Doncs si els pica poden venir, i dir-li a google (propietari de blogger en aquest cas) que elimini el meu blog perquè hi ha un comentari ofensiu cap a un autor (autor de què? si ningú el vol escoltar...)

I així està el mon, que mentre la botiga online de iTunes es fa d'or, els d'amazon no tenen cap problema en fer negoci a través de la venta de música per internet, spotify permet escoltar la musica que vulguis (amb excepcions...) i on vulguis per una cuota relativament petita o grooveshark et permet escoltar la musica que vulguis (amb moltes menys excepcions que spotify) sense haver de pagar un duro... Aquesta colla de malparits que tenim en aquest puto país no se'ls acut res més que fer una llei per protegir una empresa (sense anim de lucre? i una merda...) que viu dels autors que no representa i a unes discogràfiques que en comptes d'habituar-se als nous temps esperen que els nous temps s'habituïn a elles...

Coneixieu La excepcion? Grup de rap español que cansat de la discogràfica ha deixat a descarregar lliure i directament el seu últim disc... No els va gens malament. Pearl Jam també ha volgut passar de discogràfiques i editar-se ells mateixos els discos. Però "la palma" se l'emporten RadioHead, que el 2007 ja van deixar el seu disc en descarrega lliure per internet, sense cap tipus de protecció en la que els seus fans pagaven el que volien, literalment. Quan, després d'això, es va posar el disc a la venta, aquest es va col·locar en el primer lloc de les ventes a USA i UK. Penseu que troben a faltar a les discogràfiques? Jo no.

Qui crea entreteniment de qualitat ven, per molt que es pugui adquirir gratuitament s'acaba pagant per el que es considera que és digne de ser comprat.

Senyors del govern, de l'SGAE i de les discogràfiques: FOTEU-VOS ELS VOSTRES "DRETS" PEL CUL!!! Si ni els músics, que son el vostre negoci, us suporten, no espereu que ningú es posi de la vostra banda. Caureu i no hi podreu fer res per evitar-ho. Apreneu a viure en aquest nou mon o els que en sortiran perjudicats sereu vosaltres. No espereu clemència per part nostra.

----------------
Escoltant: Depeche Mode - Shake The Disease

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada