Romain-Gavras o com fer videoclips rarus que enganxen

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 5/31/2010

Si us dic Romain-Gavras segurament pensareu que us estic insultant o algo per l'estil, però no. És un director de videoclips que sembla ser bastant famos. Jo pensava que només coneixia un videoclip seu pero revisant la llista dels que ha fet he vist que no, que n'hi ha un que fa anys vaig veure i he descobert que era seu.

Us deixo una mostra de tunning Rumanès, tots carden pinta cabrons, el protagonista el primer, però tot i així se li acaba agafant carinyo, per això de l'autosuperació i tal... (i perquè el "dolent" encara té pitjor pinta, bàsicament, jajaja)I quin és el que jo coneixia de veritat? Alguna persona que visita aquest blog dirà "no pot ser" però és:


Té bastant sentit oi? una história rápida en "segona persona" (si la primera és totalment subjectiva i la tercera és des de fora, la càmera seguint els protagonistes pero sense esser un d'ells seria segona, no? xD)

I finalment un altre, que si el de Justice no crea prou polèmica... aquí directament hi ha morts, perquè ho sapigueu, que arriben tard (quasi al final del vídeo) pero que no es tallen un pel:


----------------
Escoltant: Daft Punk – Around The World

Parides (1)

  1. El minut 2'39 del primer vídeo és acollonant XDDDDDD és en Pakirrin! (ok, acabo de veure que és el "dolent") sepiajooooooooooooo!Una mica mes i descollonen el "prota" / Vídeo 1... mola MOLT!

    Lo de Stress ja ho coneixem i és molt jebi, però molt. El rollo aquest de zones suburvials, o a París mateix, el rollo macarra... ñaaaa, com jinya, però està molt ben fet. Aquest home és un master.

    L'últim ja és brutalisisisisim. Mola perquè els has anat posant de menys a mes i no ha perdut la gràcia violenta. La brigada anti pel roigs? Que cony???????? MINUT 8'34... CAGATE LORITOOO!!!

    Com s'ho curra el pavo. Veig que té filografia jojojojojo! Peligruuu!!!

Publica un comentari a l'entrada