No es pot ser tant burro... o aixó em pensava...

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 8/11/2010

Buscant una imatge a "google images" (evidentment no buscaré una imatge a google maps, seria d'inútils) he anat a parar a un blog. I en aquest blog la imatge estava incrustada en un text que no he pogut evitar ja que el gran títol ha absorbit totalment la meva atenció:He pensat que no podia ser, que era impossible que tal cosa arribés a ser possible. Entendria que a Toy Story 3 la gent es queixés perquè els nens petits surten, degut a les llàgrimes de por, amb una deshidratació digna d'haver estat 5 dies al Sàhara sense una miserable gota d'aigua. Però Crepúsculo? Aquesta pel·lícula on la majoria ja tenen 15 anys o més? "Enga, no me jodas!!!" Com es pot tenir tant poca sang?* Com es pot ser tant "nenassa".** Com es poden tenir tant poques llums?***

Peró sembla ser que si, que la cosa els va "funcionar" i en algunes sales han eliminat el tràiler per no traumatitzar les castes i pures ments del espectadors de Mierdúsculo.

* Acudit fàcil sobre vampirs, ho sento
** Acudit fàcil sobre els protagonistes de Crepúsculo, ho torno a sentir
*** Joder, avui estic sembrat, jajaja. Què collons, no ho sento!!! A la merda els "vampirus brillants" aquests...

PD: En els comentaris del blog diuen una gran veritat: Què collons està cardant Muse? És un grup frikós, això és cert, però precisament per això no sé perquè collons s'emmerden amb les bandes sonores d'aquestes pelicules que son de tot menys "geek" (el vampir per "geeks" és el vampir fosc, amb mala ostia, sense amics... Aquests son una panda "locas")

Parides (1)

  1. AHHHHHHH NOOOOOOO!!!! No pot ésser! De sempre els vampirs han tingut aquest "halo" de misteri, por, respecte... al anar a veure pelis de vampirs, homes llop, aliens, predators i tota la família de monstres coneguts, sempre he vist tràilers de canguelo. Però no ens oblidem, que Crepúsculo és una peli que tira plenament cap el moñisme penós, més que no pas a la por. Li quadra més un tràiler de Sexo en Nueva York que no pas aquesta de Paranormal Activity.
    Entenc que el públic és jiñés a sobre, però no és per queixar-se... i si el tràiler et fa por, al primer susto tanca els ulls fins que acabi! És un acte reflex, cony!
    Crepúsculo està apoderant-se del món, segur que està tot planificat pels.. Illuminati XD

    Per cert, et mereixes un gran WIN - AWESOME per les frases amb asterisc. Boníssim.

Publica un comentari a l'entrada