Oktoberfest 02

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , | Enviat a 9/20/2010

Voltes per Munich, moltes voltes. Això és el que ha estat el dia d'avui...

Cerveseries de les grans marques locals (ni me'n recordo del nom ni se les coneix ningú de vosaltres segurament així que ja no em canso a buscar els noms) parcs gegantins amb gossos bojos que tenen ganes de jugar amb el seu amo... i dintre del recinte de l'Oktoberfest salsitxes de mig metre de llarg (no penseu malament que us veig venir), els grans envelats amb una festa decomunal, mig pollastre menjat com si fossim canibals i... una bonica mossa morena que ens pregunta on hi ha algun lloc on menjar i que davant d'una resposta negativa ens ofereix una entretinguda nit de sexe... A TOTS DOS!!

Per sort seva som gent decent i en presencia d'una femella evidentment perjudicada per l'alcohol rebutgem tal oferiment dient-li que demà farem el que vulgui. Això és impossible perquè ni ella sap com trobar-nos ni nosaltres la sabriem trobar, però això ha fet que la noia tornés amb el seu grup (jurariem que era el seu grup, a saber si estaba sola i anava a "apuntar-se" amb lo primer que trobava...) més alegre del que estava quan buscava un lloc en el que menjar.

Teniem tot el que podiem voler (una alegre festa, un passeig entretingut i una "cita" amb una bella dama) però per molt que sen's critiqui preferim tenir conciencia i no passar una nit amb algú que tenia tota la pinta de no recordar com es deia.

I demà més, segurament...

Parides (0)

Publica un comentari a l'entrada