Sala minipimer

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 10/09/2010

Bueno, no era minipimer, era turmix, però la marca és lo de menys, no?

El tema està en que la temporada passada el Sonic club estava a platea, aquesta temporada està a Pacha i pagant. Quina ha estat la nostra sorpresa quan hem anat a platea per veure què hi havia i molt amablement ens han invitat a passar, gratuitament, a una sala on la música era millor, l'ambient era millor i la cervesa era més barata...

Quin gran descobriment, senyores i senyors. Al principi tampoc semblava gran cosa, però ha anat millorant...

Nirvana - Smells like teen spirit
White Stripes - Seven Nations Army
Black is Black (ho sento, no arribo a tant, hauria de buscar qui eren els cantants d'això, em cau una mica lluny en el temps...)
Bomfunk MC's - Freestyler
Rage Against the Machine (no recordo el nom de la cançó, no és un grup que segueixi massa i miracles tampoc puc fer)
...

No en recordo cap altre, però tenint en compte que no semblava una llauna de sardines (bueno, al final una mica si, suposo que a mesura que anaven tancant els bars l'afluencia ha anat pujant... lógicament) i que han deixat anar aquestes "perles" i algunes altres que ara mateix o no recordo el nom o simplement no recordo la cançó... Què coi, és un bon lloc on anar si et vols entretenir i el "chumba-chumba" no és lo teu.

Llàstima del nom... que m'ha fet riure una estona, però en general... Està prou bé. No descarto donar una alegria a la Misha de tant en quant i anar a fer el "congrio" per allà.

PD: Misha... El "Conoces a...?" No funciona, ja n'hi ha prou!!!!

Parides (1)

  1. El "Conoces a..." funcionaria si li posessis ganes! I ataquessis quan jo acabo la frase i la tia diu si o no, llavors has de saltar amb alguna parida i ja està!
    ^.^ Com va molar Freestyler, dioooosss!!!
    Si si si, torne-m'hi pliiisss!!!

Publica un comentari a l'entrada