Com beuen els gats?

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 11/15/2010

Certament no m'havia preguntat mai si realment ho feien diferent a la resta d'animals. Però veient l'entrada que he llegit a gizmodo m'he adonat que és veritat, que no esquitxen, que no embruten i que l'aigua d'on beuen pràcticament ni es mou.

Es veu que algun científic necessitat de coneixement s'ha posat a investigar com collons s'ho empalleguen els felins en general per beure sense liar-la parda i gràcies a una càmera super-lenta s'ha pogut descobrir (el que no entenc és perquè els han fet falta 4 anys... si amb 2h esperant que vagi a fotre un xarrup n'haurien tingut prou, però bé...).

Aquí us deixo el vídeo que mostra la prova del delicte, jeje:Bàsicament sembla que el mètode és bastant simple, però complex de portar a terme. Fan servir la punta de la llengua (aplanada sobre la superfície del líquid) per pressionar la superfície i "estirar" unes gotes aprofitant la "onada" que ells mateixos creen. Ja "només" els falta enganxar la gota al vol. Ara entenc perquè s'hi passen mitja hora cada cop que beuen aigua. Ha de costar un ou beure prou quantitat amb aquest sistema.

----------------
Escoltant: Gothminister - Happiness In Darkness

Parides (1)

  1. sembla que pesquin, mes que no pas beure

Publica un comentari a l'entrada