El meu gat està aprenent informàtica

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 11/02/2010

És un pel burro (és petitó encara, tot i que ja l'estic "cebant") però en va aprenent. Ara ja no va arrossegant merda amb les potes (o la cua), quan te li acostes i ha fet algo dolent ja fot el camp (enten que lo que ha fet implica càstig, però encara és massa burro com per entendre que si no ho fa no hi haurà problemes)...

El més interessant és que sembla ser que això de viure amb dos informàtics, frikis i amants de la musica heavy ja el comença a marcar. Per començar perquè després de 2h de veure un documental sobre Metallica en el que hi ha trossos que se sent la musica del St Anger a tot drap ell continuava amb cara de poker espatarrat al sofà. El heavy ja no és un problema per ell, és una constant a la que s'ha acostumat.
I per altra banda hi ha la informàtica. El poses sobre la taula i no sembla que posi gaires ganes en tocar el teclat (mira que fa fresses i és "tou", li hauria d'agradar), però avui he fet un descobriment, una gran novetat. Aquest matí jo he deixat el PC amb el live-messenger en pantalla, ara accedeixo al meu PC (per descarregar How I met your mother) i em trobo que no hi ha la pantalla del live messenger sino el firefox, amb dues pestanyes obertes.
La que està activa és la pantalla d'ajuda de firefox, la secundaria (i primera en obrir-se) és la web d'ajuda del live messenger.

Què vull dir amb tot això? doncs és simple. El gat és burro, però no del tot, en algun cantó deu haver llegit "premi F1 per accedir a l'ajuda" i ell ho ha fet!!! I com que no estava content amb l'ajuda del live messenger hi ha tornat i ha anat a l'ajuda del firefox. No se si haurà apres alguna cosa, no ha navegat gaire (suposo que això de tenir una pota que apreta 3 tecles alhora és un problema per escriure una URL) però coi... ell s'esforça, comença per les instruccions, cosa que els humans no fem mai, ja és un punt a favor seu.

Algun dia veureu una nova entrada en aquest blog i l'haurà escrit ell. Segurament amb alguna falta d'ortografia, però tampoc li demanarem gaire correcció, no ha nat mai a l'escola, jajaja.

Parides (1)

  1. Vull comentar una entrada que hagi escrit en Tantrum! :D Seria anbalibabal! XD

Publica un comentari a l'entrada