No és culpa meva, els gats ens envolten

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 11/23/2010

Hi ha una cosa que és ben evident i és que els gats ens envolten. Si últimament només poso coses de gats no és perquè jo en tingui un sinò perquè les meves “fonts” d’informació es basen, en gran part, en la existència d’aquests animalots i la seva presència a la xarxa de xarxes.

En aquest cas ho he vist a nopuedocreer.com on ens presenten un tutorial de com amargar banyar al nostre gat.

Com diuen els comentaris si aixó li faig al meu és molt provable que acabi a l’hospital amb 3Kg de carn menys al cos perquè el gat es transformaría en una espècie de Chuck Norris Freddy Krueger i em faría papilla en qüestió de segons.

Però bé, us deixo amb el video... com disfruta el cabró de l’amo i quina resignació que se li veu al pobre mininu...
I l'altre que no se on coi l'he trobat (facebook?) i també va de gats (ho juro, no ho busco, m'ho trobo en el meu repàs de webs habituals)

Parides (3)

  1. Oh si, ja veig quin graaaaaan plaer li dona la dutxa al gat -.-'si si, ara el gat es feliç... vamos! Feliç pels collons jajajaja amb aquests "meaaaawwwwww, meaaawwwww" que carda és ua tortura! I l'amo allà lluitant contra la fugida del gat, intentant fer un vídeo digne i seriós i res, que no hi ha manera XD Brutal el vídeo, m'he partit una estona.
    I això de que els gats et persegueixen... suposo que és com jo que veig milers de cotxes d'autoescola XD potser aquests gats també hi eren, però ara t'hi fixes més. I recorda que "the internet is made of cats" així que trobar-ne és quelcom quotidià i habitual XD

  2. A aquest xaval,ningú li ha dit que pot perdré el temps mirant porno a internet (o sigui que es toqui els ous una estona en comptes de tocar-li alg gat).

  3. Després de veure el vídeo amb deteniment (només l'havia vist a salts xD) m'adono que el primer que fa és drogar-lo amb Nepeta Cataria... És el que anomena "catnip" i després, quan ja està a la banyera diu "ara que el tinc col·locat i calmat...". Per això els laments de l'animaló sonen tant "desganats" perquè segurament sap que no li agrada però pilla de la missa la meitat...

    Ara entenc que no li practiqui un "seppuku assistit per ungla de gat emprenyat" tot i amb la putejada contínua que li fot.

Publica un comentari a l'entrada