Dark floors

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , , | Enviat a 2/23/2011

Suposo que la majoria us preguntareu què és això de Dark Floors. Pot ser un grup de música? Pot ser un disc? Una sèrie? Una pel·lícula?
Els que hàgiu pensat en la última possibilitat us emporteu un gallifante, la resta... també, total tampoc els pago jo.

Vull parlar d'aquesta pel·lícula perquè la vaig descobrir ahir, és una pel·lícula sobre un pare amb la seva filla autista, que està a l'hospital, que volen marxar, que entren a l'ascensor on hi ha més gent i... L'ascensor es para. Estan incomunicats, ningú respon, va passant el temps i finalment s'obren les portes... Està tot desert, l'hospital buit i es respira mort (em sembla que també es veu la mort, jejeje)

Una pel·lícula de terror més, oi? Perquè en parlo i no he parlat de REC o REC2, la cuarta fase, actividad paranormal...? Doncs perquè aquesta pel·lícula és de...


LORDI!!!


Pozi, heu llegit bé. Lordi.
Tota la mort i desesperació de la pel·lícula la causen uns monstres "del mas allá" i aquests monstruitus son els bicharracos de Lordi, però el tema no és que ells hi apareguin sino que la idea de la pel·lícula és del cantant, el senyor "Lordi".

És finlandesa però està rodada en anglès (cosa que em rellisca bastant si al final la miro amb subtítols) així que ja sabeu, ara podreu veure una pel·lícula d'un grup heavy (ja que sembla que només saben fer pel·lícules els "artistes del pop" com ara Madonna, Spice Girls, Justin Bieber...).

Quan la miri ja us diré què tal. De moment us deixo amb el trailer:

Parides (4)

  1. MOTHER OF GOD...(insertar cara de cuantocabrón).

    És l'únic que m'atreveixo a dir.

  2. Mother? He dit que la noia va amb el seu pare... Si és que no llegiu els joves d'avui en dia... Jajajaja. (ara aquí faria falta la imatge del pare amb el monocle partint-se, jajaja)

  3. Are you fucking kidding me?
    La mare potser és una fantasma-zombie... qui sap! Amb aquests podem esperar de tot, però voto per moñada descomunal.

  4. I les pelis de rapers? i el David Bowie? i Ozzy fent un programa a la MTV?

Publica un comentari a l'entrada