La serie de la setmana: Caprica

Enviat per Marc Cabarrocas | Enviat a , , , | Enviat a 5/27/2011

Fa uns dies em queixava de la fi accelerada de Stargate: Universe, per sort de series n'hi ha per parar un tren i si esteu disposats a mirar animes... no acabeu mai.

Aquesta setmana m'he repassat tota la primera temporada de Caprica, molt interessant per "descobrir" els orígens dels cylons, perquè tenen consciencia, perquè es rebel·len... Peró el que més m'ha sobtat és que és una serie perquè la mirin homes. Només homes.
No sé què pensareu les dones, però excepte els últims capítols que surt algun jovenet, el planter de mascles és bastant cutre, oi? No se si en Sam Adama us interessa gaire, té un cos ben fet però la cara és un pel estranya o en Daniel Graystone per "madur"...
En canvi de dones n'hi ha per parar un tren... La "creadora" de tot el problema, la seva amiga, la mare, la profeta, la nova amiga virtual, totes i cada una de les secundaries que apareixen només un cop... Si és que la única dona que ja no és "aprofitable" és l'avia Adama, que la pobre ja té una edat i no ens queixarem, jeje.

Perquè pugueu fer la comparació:

Homes:
Joseph Adama


Sam Adama


Daniel Graystone


Jordan Duram


Cyrus Xander


I ara dones:
Zoey Graystone


Amanda Graystone


Clarice Wilow


Lacy Rand


Tamara AdamaN'hi ha més, sobretot de dones, però ni és plan de dedicar-me a buscar fotos ni és plan de fer un àlbum, que la idea del post s'entén, oi?
No fa falta ser home per veure que el planter d'actors està clarament escollit per agradar a un tipus de "televident" bastant concret.

Parides (2)

 1. Què collons Sam Adama? Daniel Graystone! XD jajajajajaja Se se se... el puntet madurillo aquest ;)
  Però a part d'aquest per mi CAP altre se salva, però cap és cap.
  Estic d'acord que el plantell de ties agraciades és més nombrós, certament. El que m'agrada de la sèrie és que al meu entendre, en aquest aspecte dels cossos i rostres, no juga amb els típics arquetips o propotips de bellesa i vulguis que no, és un punt. D'acord, tots i totes estan més o menys quadrats i en forma, però per un lloc o un altre s'escapen de la prefabricació de la indústria en "massa" d'actors i actrius estandars.
  T'has deixat a la dona que es lia amb en Joseph, que aquesta si que la retiro amb l'àvia una miqueta XD

  Me'n alegro de no haver trobat cap spoiler XD
  Aquest estiu penso mirar un merder de sèries i llegir un merder de llibres, aixi que necessitaré un gavinet o un consell assesor jajajajaja.

 2. Anem per pasos:
  Menys rabia que per algo jo estava preguntant, torracollons XD
  Tens raó que no hi ha massa "modelet" a la serie, l'exemple clar és la Zoey que és maca pero té una cara rara de collons, la Lacy és normal i potser la més "prefabricada" és la Tamara Adama tot i que les altres ja tenen 24-26 anys i l'actriu que fa de Tamara 20. Vulguis que no també és més "nena" i se li pot criticar menys que sembli una "nina" (tot i que la Zoey a vegades sembla un maniquí jejeje)
  A l'Evelyn no me l'he deixada, el problema és que no hi ha fotos decents d'ella a cos sencer (més o menys com la resta), només fotos de la cara. A més no me'n podria pas oblidar de l'actriu que he vist en gairebé 80 capítols d'stargate fent de doctora. (la meitat dels actors de caprica els he vist a stargate XD, sobretot els que no formen part del planter principal) I creu-me si et dic que fa 8 anys a stargate (tenia la mateixa edat que ara la mare Graystone) estaba bastant molt millor que la Amanda

Publica un comentari a l'entrada